Top

WordPress Startpakke

Kom Godt-i-Gang med din nye hjemmeside

Installation
Når nu man har taget den gode beslutning at lave et WordPress site, hvad enten der er fordi at der findes så mange flotte temaer, så mange udvidelser og plug-ins, eller fordi at man godt kan li’ brugervenligheden i systemet – så skal der jo installeres noget kunder kan se på.

Der findes mange gode anvisninger til hvordan du installerer dit nye WordPress tema ude på det store internet, så hvis du er landet på denne side, er det måske fordi du ikke helt selv har modet på det. Skal vi hjælpe?

WordPress Startpakken indeholder:

Installation af WordPress

Få installeret WordPress på dit webhotel. Har du ikke allerede et webhotel, eller ved du ikke hvad du skal vælge – kan du også få hjælp til dette.

Installation af dit tema

Når WordPress er installeret på dit webhotel, er det tid til at få installeret et tema. Et tema er den visuelle del af WordPress, og det man ser i sin browser. Har du allerede fundet et tema du kan lide, bliver dette installeret – ellers kan du få hjælp til hvor du skal kigge, ud fra dine ønsker.

Installation af plug-ins

Plug-ins er små hjælpeprogrammer, der giver ekstra funktionalitet til din hjemmeside. Det kan fx. være formularer, designhjælpere, sikkerhedsprogrammer eller backuphjælp.
Hvis du ønsker det, vil du få installeret et par af dem der er gode at starte med.

Opsætning af menu

På din hjemmeside skal du sikkert bruge en navigation. Du får opsætning af en basis menu, så du ikke skal bøvle med det.

Rentegning og upload af logo

Har du et logo du gerne vil have på, og er det helt klart? Jamen, så er der ingen problemer. Ellers kan du få dit logo konverteret så det egner sig til hjemmeside brug. Det kræver somregel Photoshop arbejde, og det er ikke altid man selv har mod og mulighed på det.

Herefter bliver det sat ind på hjemmesiden.

Backup klar

Har du husket at tage backup? Få installeret et plug-in der gør det nemt at tage manuel backup inden du laver større ændringer på din hjemmeside. Skulle noget gå galt, behøver du ikke skulle starte forfra.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vi du gerne gå i gang med bestillingen af din nye WordPress hjemmeside – så skriv til os.

Spørgsmål & Svar

Hvorfor vælge kodepine.dk?

Fordi du skal kunne skrive til din hjemmeside mand uden at skulle finde ud af den tekniske term, eller skrive på engelsk. Begge dele er selvfølgelig velkomne, men nogle gange er det bare nemmere at kalde en dims for en dims.

Det handler også om tillid at sende sine passwords til sin hjemmeside ud i verden. Især hvis der er oplysning af mere følsom karakter – såsom betalingsoplysninger i din webshop.

Derudover er der bare en masse små praktikaliteter, såsom tekstforståelse hvis din hjemmeside er på dansk. At vi er i samme tidszone, hvilket gør at der ikke altid er et halvt døgns responstid på mails.

Men der findes mange dygtige folk i hele verden, til meget forskellige priser. Valget er dit

Hvor hurtigt kan min hjemmeside være klar?

Hvis man starter helt uden noget, tager det omkring en time at oprette webhotel. Herefter skal domænenavnet aktiveres hos dk-hostmaster, hvilket kan tage fra et par timer til næste dag. Endelig skal tema og plug-ins installeres, og hvad der ellers er aftalt. Det kan også tage et par timer.

Så det kommer an på flere ubekendte. Regn med at der kan gå et par dage, hvis ikke det er en hastesag.

Hvordan kommer vi i gang?

Send en mail – enten på info@kodepine.dk – eller brug denne formular

Skriv hvad du har af ønsker, eller spørgsmål 🙂

 • Bestil Hastigheds- optimering

 • 995 kr. ex. moms

  • installion af WordPress
  • installion af tema
  • gode plug-ins
  • opsætning af menu
  • rentegning af logo
  • upload af logo
  • backup klar
 • Gå til bestilling

Få det til 0 kr.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Læs mere